Recent Posts

    Απεργια Πνο - ΠΝΟ: Εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία σε όλα τα πλοία ... : 24ωρο «χτύπημα» από τους ναυτεργάτες!

    Απεργια Πνο - ΠΝΟ: Εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία σε όλα τα πλοία ... : 24ωρο «χτύπημα» από τους ναυτεργάτες!. Η απεργία πλοίων που προκήρυξε η πνο για τις 3 ιουλίου 2019 είναι 24ωρη. Την οριστική απόφασή της να προχωρήσει τελικά στην πραγματοποίηση της. Απεργία πνο δελτίο τύπου πνο νέα 48 απεργιακή κινητοποίηση πνο δείτε το συνημμένο αρχείο. Για 24 ώρες οι ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες, νεκρώνουν. Νέα 24ωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων για αύριο τρίτη 4/9, με αφορμή την υπογραφή νέων συλλογικών συμβάσεων εργασίας στα πληρώματα των πλοίων της.

    Ενιαιοσ αγροτικοσ συλλογοσ ιεραπετρασ , πλοιο ασφαλειασ, απεργια πνο, γαιτανησ. Νέα 24ωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων για αύριο τρίτη 4/9, με αφορμή την υπογραφή νέων συλλογικών συμβάσεων εργασίας στα πληρώματα των πλοίων της. «καταστρατήγηση των συλλογικών εργασιακών και συνδικαλιστικών δικαιωμάτων των ελλήνων ναυτικών». Απεργία πνο δελτίο τύπου πνο νέα 48 απεργιακή κινητοποίηση πνο δείτε το συνημμένο αρχείο. Την οριστική απόφασή της να προχωρήσει τελικά στην πραγματοποίηση της.

    Σε εφαρμογή η σταδιακή πώληση των ΕΛΤΑ με fast track ...
    Σε εφαρμογή η σταδιακή πώληση των ΕΛΤΑ με fast track ... from www.hxonews.gr
    Δεμένα θα παραμείνουν στα λιμάνια τα πλοία την παρασκευή 12 ιανουαρίου, καθώς η πανελλήνια ναυτική ομοσπονδία, κήρυξε 24ωρη απεργία, η οποία θα ξεκινήσει στις 00:01 και θα. Η απεργία είναι αναφαίρετο δικαίωμα του κάθε πολίτη που θεωρεί ότι θίγονται τα εργασιακά του δικαιώματα τονίζει ο περιφερειάρχης. Πώς διαμορφώνονται τα δρομολόγια από και προς κρήτη την πρωτομαγιά. Η ανακοίνωση για την κινητοποίηση. Δεμένα τα πλοία στις 24 σεπτεμβρίου. .δεδομένης της συνέχισης της απεργίας της πανελλήνιας ναυτικής ομοσπονδίας (πνο) της κρήτης, επισημαίνει ότι, «από την συνεχιζόμενη απεργία της πνο οξύνονται τα προβλήματα καθώς στα δυο. Δεμένα στα λιμάνια όλης της χώρας για δεύτερη ημέρα, παραμένουν από. Ενιαιοσ αγροτικοσ συλλογοσ ιεραπετρασ , πλοιο ασφαλειασ, απεργια πνο, γαιτανησ.

    Η απεργία πλοίων που προκήρυξε η πνο για τις 3 ιουλίου 2019 είναι 24ωρη.

    Kατάργηση της σύλλογικής σύμβασης εργασίας των ναυτεργατών από κυβέρνηση και. Απεργία πνο δελτίο τύπου πνο νέα 48 απεργιακή κινητοποίηση πνο δείτε το συνημμένο αρχείο. Πώς διαμορφώνονται τα δρομολόγια από και προς κρήτη την πρωτομαγιά. Ο γενικός γραμματέας της πανελλήνιας ναυτικής ομοσπονδίας πνο γιάννης χαλάς ανακοίνωσε σήμερα, ότι στηρίζει ανεπιφύλακτα την 24ωρη απεργία των 13 ναυτεργατικών σωματείων της. Μετά από συμφωνία της πνο με τους ακτοπλόους για αυξήσεις 2%, έληξε σήμερα η απεργια πνο: Η πνο εξέδωσε απεργία σε όλες τις κατηγορίες των πλοίων λόγω προβλημάτων στη μισθοδοσία των ναυτικών, πράγμα που σημαίνει πως αν πραγματοποιηθεί κάτι τέτοιο. Τροποποιούνται τα δρομολόγια λόγω της απεργίας της πνο. Στις 12 τα μεσάνυχτα λήγει η 24ωρη απεργία (vid). Απεργία της πνο για την πρωτομαγιά! Την οριστική απόφασή της να προχωρήσει τελικά στην πραγματοποίηση της. Πέμπτη 6η μαΐου πλοία (πνο) 24ωρη απεργία τρόλεϊ (ηλπαπ) 24ωρη απεργία μετρό 24ωρη απεργία τραμ 24ωρη απεργία συγκέντρωση πλατεία κλαυθμώνος 11:00. Απεργίες γσεε, αδεδυ, καθηγητές, δάσκαλοι, δικαστικοί υπάλληλοι, σχολεία, νοσοκομεία, τράπεζες. Για 24 ώρες οι ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες, νεκρώνουν.

    Χωρίς ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες θα μείνει η χώρα την τετάρτη 28 απεργία πνο | ειδήσεις: Δεμένα στα λιμάνια όλης της χώρας για δεύτερη ημέρα, παραμένουν από. Έκκληση να μην προχωρήσει στην κινητοποίηση. Απεργίες γσεε, αδεδυ, καθηγητές, δάσκαλοι, δικαστικοί υπάλληλοι, σχολεία, νοσοκομεία, τράπεζες. 24ωρο «χτύπημα» από τους ναυτεργάτες!

    Dailypress24: MINOAN LINES - ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΝΟ 11/2/2012
    Dailypress24: MINOAN LINES - ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΝΟ 11/2/2012 from 4.bp.blogspot.com
    Έκκληση να μην προχωρήσει στην κινητοποίηση. Η απεργία είναι αναφαίρετο δικαίωμα του κάθε πολίτη που θεωρεί ότι θίγονται τα εργασιακά του δικαιώματα τονίζει ο περιφερειάρχης. Πώς διαμορφώνονται τα δρομολόγια από και προς κρήτη την πρωτομαγιά. Η απόφαση για απεργία, επισημαίνει η πνο, ελήφθη μετά τη χθεσινή αποτυχημένη έκβαση της συλλογικής διαπραγμάτευσης μεταξύ πνο και στόχος της κινητοποίησης, τονίζει η πνο, είναι η. Μετά από συμφωνία της πνο με τους ακτοπλόους για αυξήσεις 2%, έληξε σήμερα η απεργια πνο: «καταστρατήγηση των συλλογικών εργασιακών και συνδικαλιστικών δικαιωμάτων των ελλήνων ναυτικών». Kατάργηση της σύλλογικής σύμβασης εργασίας των ναυτεργατών από κυβέρνηση και. Να επανεξετάσει την απόφασή της η πνο, να προχωρήσει σε 24ωρη πανελλαδική απεργία σε όλες…

    Σε απεργία προχωρά η πανελλήνια ναυτική ομοσπονδία (πνο), μετά την αποτυχημένη έκβαση των διαπραγματεύσεων, μεταξύ της ομοσπονδίας και του συνδέσμου επιχειρήσεων επιβατηγού.

    Τα επιβατηγά οχηματαγωγά θα είναι δεμένα στα λιμάνια όλης της χώρας. Σε απεργία προχωρά η πανελλήνια ναυτική ομοσπονδία (πνο), μετά την αποτυχημένη έκβαση των διαπραγματεύσεων, μεταξύ της ομοσπονδίας και του συνδέσμου επιχειρήσεων επιβατηγού. Πώς διαμορφώνονται τα δρομολόγια από και προς κρήτη την πρωτομαγιά. Νέα 24ωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων για αύριο τρίτη 4/9, με αφορμή την υπογραφή νέων συλλογικών συμβάσεων εργασίας στα πληρώματα των πλοίων της. Η ανακοίνωση για την κινητοποίηση. Ενιαιοσ αγροτικοσ συλλογοσ ιεραπετρασ , πλοιο ασφαλειασ, απεργια πνο, γαιτανησ. Μετά από συμφωνία της πνο με τους ακτοπλόους για αυξήσεις 2%, έληξε σήμερα η απεργια πνο: Η golden star ferries σας ενημερώνει ότι λόγω της συμμετοχής των πληρωμάτων στην απεργία της π.ν.ο. Σε 24ωρη πανελλαδική απεργία σε όλα τα πλοία της ακτοπλοϊας προχωρά αύριο δευτέρα, με προοπτική κλιμάκωσης, η εκετελεστική επιτροπή της πανελλήνιας ναυτικής ομοσπονδίας (πνο). 24ωρο «χτύπημα» από τους ναυτεργάτες! Ο γενικός γραμματέας της πανελλήνιας ναυτικής ομοσπονδίας πνο γιάννης χαλάς ανακοίνωσε σήμερα, ότι στηρίζει ανεπιφύλακτα την 24ωρη απεργία των 13 ναυτεργατικών σωματείων της. Δεμένα στα λιμάνια όλης της χώρας για δεύτερη ημέρα, παραμένουν από. Απεργία στα μέσα μαζικής μεταφοράς μμμ και δακτύλιος.

    Η απεργία πλοίων που προκήρυξε η πνο για τις 3 ιουλίου 2019 είναι 24ωρη. Έκκληση να μην προχωρήσει στην κινητοποίηση. .δεδομένης της συνέχισης της απεργίας της πανελλήνιας ναυτικής ομοσπονδίας (πνο) της κρήτης, επισημαίνει ότι, «από την συνεχιζόμενη απεργία της πνο οξύνονται τα προβλήματα καθώς στα δυο. Τα επιβατηγά οχηματαγωγά θα είναι δεμένα στα λιμάνια όλης της χώρας. Χωρίς ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες θα μείνει η χώρα την τετάρτη 28 απεργία πνο | ειδήσεις:

    ΠΝΟ: Αποφασίστηκε νέα 24ωρη απεργία - CNN.gr
    ΠΝΟ: Αποφασίστηκε νέα 24ωρη απεργία - CNN.gr from cdn.cnngreece.gr
    Η golden star ferries σας ενημερώνει ότι λόγω της συμμετοχής των πληρωμάτων στην απεργία της π.ν.ο. Απεργία της πνο για την πρωτομαγιά! Χωρίς ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες θα μείνει η χώρα την τετάρτη 28 απεργία πνο | ειδήσεις: Η πνο εξέδωσε απεργία σε όλες τις κατηγορίες των πλοίων λόγω προβλημάτων στη μισθοδοσία των ναυτικών, πράγμα που σημαίνει πως αν πραγματοποιηθεί κάτι τέτοιο. Kατάργηση της σύλλογικής σύμβασης εργασίας των ναυτεργατών από κυβέρνηση και. Στις απεργιακές κινητοποιήσεις για την εργατική πρωτομαγιά συμμετέχει και η πνο με τα πλοία να μένουν δεμένα στα λιμάνια στις 6 μαϊου. Απεργίες γσεε, αδεδυ, καθηγητές, δάσκαλοι, δικαστικοί υπάλληλοι, σχολεία, νοσοκομεία, τράπεζες. «παρά τις συνεχείς πιέσεις και διαμαρτυρίες και τις αντίστοιχες υποσχέσεις των αρμοδίων, τα προβλήματα όχι μόνον δεν επιλύονται.

    Δεμένα τα πλοία στις 24 σεπτεμβρίου.

    Μετά από συμφωνία της πνο με τους ακτοπλόους για αυξήσεις 2%, έληξε σήμερα η απεργια πνο: Τροποποιήσεις στο δρομολόγιο του πρεβελησ φέρνει η απεργία της πνο. Σε 24ωρη πανελλαδική απεργία σε όλα τα πλοία της ακτοπλοϊας προχωρά αύριο δευτέρα, με προοπτική κλιμάκωσης, η εκετελεστική επιτροπή της πανελλήνιας ναυτικής ομοσπονδίας (πνο). Kατάργηση της σύλλογικής σύμβασης εργασίας των ναυτεργατών από κυβέρνηση και. Δεμένα θα παραμείνουν στα λιμάνια τα πλοία την παρασκευή 12 ιανουαρίου, καθώς η πανελλήνια ναυτική ομοσπονδία, κήρυξε 24ωρη απεργία, η οποία θα ξεκινήσει στις 00:01 και θα. Έκκληση να μην προχωρήσει στην κινητοποίηση. Πέμπτη 6η μαΐου πλοία (πνο) 24ωρη απεργία τρόλεϊ (ηλπαπ) 24ωρη απεργία μετρό 24ωρη απεργία τραμ 24ωρη απεργία συγκέντρωση πλατεία κλαυθμώνος 11:00. Η απεργία είναι αναφαίρετο δικαίωμα του κάθε πολίτη που θεωρεί ότι θίγονται τα εργασιακά του δικαιώματα τονίζει ο περιφερειάρχης. Η απόφαση για απεργία, επισημαίνει η πνο, ελήφθη μετά τη χθεσινή αποτυχημένη έκβαση της συλλογικής διαπραγμάτευσης μεταξύ πνο και στόχος της κινητοποίησης, τονίζει η πνο, είναι η. Άκαρπη η συνάντηση των εκπροσώπων της πανελλήνιας ναυτικής ομοσπονδίας με την ένωση των ακτοπλόων στα γραφεία του συνδέσμου επιχειρήσεων επιβατηγού ναυτιλίας για το θέμα της. Να επανεξετάσει την απόφασή της η πνο, να προχωρήσει σε 24ωρη πανελλαδική απεργία σε όλες… Νέα 24ωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων για αύριο τρίτη 4/9, με αφορμή την υπογραφή νέων συλλογικών συμβάσεων εργασίας στα πληρώματα των πλοίων της. Στις 12 τα μεσάνυχτα λήγει η 24ωρη απεργία (vid).

    Νέα 24ωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων για αύριο τρίτη 4/9, με αφορμή την υπογραφή νέων συλλογικών συμβάσεων εργασίας στα πληρώματα των πλοίων της απεργια. «παρά τις συνεχείς πιέσεις και διαμαρτυρίες και τις αντίστοιχες υποσχέσεις των αρμοδίων, τα προβλήματα όχι μόνον δεν επιλύονται.

    0 Response to "Απεργια Πνο - ΠΝΟ: Εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία σε όλα τα πλοία ... : 24ωρο «χτύπημα» από τους ναυτεργάτες!"

    Post a Comment

    Iklan Atas Artikel

    Iklan Tengah Artikel 1

    Iklan Tengah Artikel 2

    Iklan Bawah Artikel

    close